Orkun Işıtmak'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak'a Linç Kampanyası Başlatıldı!

Orkun Işıtmak Gezi Eylemlerinde Emniyet Güçlerine Saldırıyor!
Ülkemizin en önemli Youtuber'larından olan Orkun Işıtmak, bir anda ortaya çıkan videosu ile son zamanlarda kendinden sıkça bahsettirdi!
Bir iki hafta önce ortaya çıkan videoda Gezi Eylemlerinde olan bir kareydi. Youtube kendisinin Orkun Işıtmak olduğu iddia edilen bir kişinin polisler tarafından fiyatı oldukça yüksek olan bisiklet kaskının kırılması sonucu aşırı öfkeli bir şekilde emniyet güçlerine küfürler yağdırması yer alıyor. Videoda Orkun Işıtmak olduğu edilen kişinin yüzü gözükmemesine rağmen videoda ki ses benzemekteydi. Son olarak ortaya çıkan videoda ise videoda ki kişinin hem yüzü hem de sesi oldukça belirgindi. Buna rağmen bir açıklama gelmemesi olayı resmen körükleyerek olayın daha da büyümesine neden oldu.
Peki Videolarda ki Şahıs Orkun Işıtmak mı? 
Videolar için henüz bir açıklama gelmese de biraz araştırmalar sonucu videoların ünlü Youtuber'a ait olduğu ortaya çıkmış oldu.

Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak'a Linç Kampanyası Başlatıldı!

Sosyal medya platformlarında bir çok ünlüden daha fazla aktif kitleye sahip Orkun Işıtmak oldukça fazla tepkiler aldı ve almaya devam ediyor. Günden güne hızlı bir şekilde Youtube kanalında ki abone sayısı da hızlı bir şekilde düşmeye devam ediyor.
Orkun Işıtmak'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Orkun Işıtmak'a Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor! Reviewed by Özgür Kızıldağ on 06:24:00 Rating: 5

1 yorum

  1. İMZA ATANLAR 13 YAŞINDAKİ GÜZEL KARDEŞLERİM SİZE SÖYLÜYORUM EVET SİZE HAYATINIZDA HİÇBİR GEZİPARKI VB DİRENİŞİNDE BULUNMADIĞINIZ İÇİN VEYAHUT HAYATINZDA HİÇ TAKSİM BEŞİKTAŞ VB YERLERDE BİR DÜKKAN BİR RESTORANT SAHİBİ OLMADIGINIZ İÇİN VEYAHUT HİÇ GEZİPARKINDA ÖLDÜRÜLEN BİR ADAMIN KADININ COCUGUN YAKIN AKRABASI OLMADIGINIZ İÇİN BU ADAMIN TEPKİLERİNE LAF ETMEYE DEVAM EDİN BORDO KLAVYELİ TÜRKİYEMİN HER BOKA KANAN 12,13 YAŞINDAKI ERGEN AYT FAN COCUKLARI SİZİ

    YanıtlaSil

Mockup Dosyaları