Kulaklık Girişi Tarihe Karışıyor!

Kulaklık
İlk olarak iPhone 7' de kaldırılan 3,55 mm kulaklık girişi İNTEL' in düzenlediği bir forumda konuşulanlarla daha büyük bir yankı uyandırdı. Forumda konuşma yapan İNTEL yöneticileri klasik kulaklık girişinin kaldırılabileceği hakkında söylemlerde bulundular. Şuan da sadece birkaç telefonda USB-C girişi bulunuyor. USB-C  girişinin kullanıldığı başlıca telefonlar MOTOROLA Z yeni çıkacak olan iPhone 7.
Bir çok kullanıcın isyanı ise telefonumuz şarj edildiği sırada müzik dinleyememeleri. USB-C girişli telefon alacaklar için 2 seçenek kalıyor. Ya bluetooth kulaklık alacaklar ya da bir şekilde şarj yerini çoğaltacak bir aparat alacaklar.

usb-c dijital av çoklu bağlantı noktası adaptörü, usb-c - usb adaptörü, usb-c kablo, usb-c to usb adapter, usb-c vga çoklu bağlantı noktası adaptörü, usb-c hdmi, usb-c digital av multiport adapter, usb-c adapter, usb-c to usb, usb-c flash bellek, usb-c, usb-c nedir, usb-c adapters, usb c apple, usb c accessories, usb-ac adaptor, usb c adapter apple, usb c adapter macbook, usb c android, usb c and thunderbolt,
Kulaklık Girişi Tarihe Karışıyor! Kulaklık Girişi Tarihe Karışıyor! Reviewed by Unknown on 15:13:00 Rating: 5

Hiç yorum yok

Mockup Dosyaları