Çalışmalarını Sosyal Medya' da Paylaşan Kişilerde Narsist' lik olabilir.

Narsist
Bir kaç bağımsız araştırma şirketlerinin elinde ki verilere göre Facebook' ta kişisel çalışmalarını paylaşan kişiler de narsizim belirtileri gösteriyorlar.
Hepimizin vardır spora gittiğinde soyunma odaların da ya da spor aletleriyle boy boy fotoğraf çekinip Facebook' a atan arkadaşlarımız ya da tanıdıklarımız. Muhtemelen ilk bundan bir önceki cümleyi okurken aklınıza böyle paylaşım yapan arkadaşlarınız gelmiştir. Narsizm; bir kişinin kendini diğer kişilerden daha üstün görmesi, kendi fiziksel özelliklerini, dış görünüşe ilgi duyan kişilerdir. Bu kişiler kendilerine hayran oldukları için çevresinde ki toplulukların da kendisine ilgi duyulmasını ve başka kişilikler tarafından beğenilmek ister. 560 kişinin fikirleri sonucu araştırılan bu konu bir çok bağımsız kuruluşlar tarafından anketlerle destekleniyor. O yüzden bisiklet sürerken, yüzerken, koşarken ve buna benzer aktiveteler yaparken çekildiğiniz fotoğraflarınızı sosyal mecralar da paylaşırken bir kez daha düşünün.
Çalışmalarını Sosyal Medya' da Paylaşan Kişilerde Narsist' lik olabilir. Çalışmalarını Sosyal Medya' da Paylaşan Kişilerde Narsist' lik olabilir. Reviewed by Unknown on 16:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok

Mockup Dosyaları