Dünyanın En Pahalı Cep Telefonları!

Apple

Son dönemler de oldukça özelliği fazla olan telefonlar çıkmaya başladı. Son teknoloji telefonlar çıktıkça telefon fiyatları tavan yapmaya başladı. Göstereceğim en pahalı telefonlar ise teknolojiden biraz uzak. Biz gençler olarak takoz telefon olarak nitelendirdiğimiz telefonlardan. İçlerin de sadece iki tanesi günümüzde ki telefonlardan yani teknolojik. Lafı fazla uzatmadan telefonların fotoğraflarına ve açıklamalarına geçelim.
 Vertu şirketinin elmas kaplı telefonu, bu telefonun yaklaşık piyasa değeri 88 bin Amerikan doları.
Vertu


   KMD markasının altın ve elmas ile süslenmiş telefon oldukça şık görünüyor ama elmas ve altın ile süslendiği için oldukça ağır telefon. Bu telefon ise 278 bin Amerikan doları.
KMD
    Sony Ericsson'un ürettiği bu telefonun ise piyasa değeri yaklaşık olarak 300 bin dolar. Bu telefon kırılmaz kasaya ve kara elmasdan oluşan tuş takımına sahip
Nokia, Vertu

  Nokia ve Vertu şirketlerinin ortaklığıyla üretilen bu telefonun çevresinde altından yapılma kobra yılanı bulunuyor. Bu telefonun fiyatı da 310 bin dolar.
Nokia, Vertu
  Apple'ın günümüz de Samsung ile arasında büyük bir rekabet var. Kimilerine göre Samsung kimilerine göre ise Apple daha iyi ama pahalı telefonların zirvesinde ki iki telefon Apple'a ait. Gelelim bu telefonlara.
Appleİphone 3G modelinin dış yüzeyinin altın kaplama olması ve elmas kapla logosunun olması başlıca özellikleri. Bu telefonun fiyatı ise 2 buçuk milyon avro ( euro ) .





Apple
Ve son telefonumuza geldik. Bu telefon beyaz altın ve elmaslarla kaplı. Cepte taşınan gerçek bir hazine. Bu telefonun fiyatı gerçekten dudak uçuklatıyor. Bu telefonun fiyatı ise 8 milyon Amerikan doları.



Dünyanın En Pahalı Cep Telefonları! Dünyanın En Pahalı Cep Telefonları! Reviewed by Unknown on 00:14:00 Rating: 5

3 yorum

Mockup Dosyaları