Android Cihazlar Arasında Hızlı Dosya Transferi Yapma!

Android Cihazlar Arasında Hızlı Dosya Transferi Yapma!
Android cihazların neredeyse tümünde Wi-Fi Direct özelliği bulunuyor.Çoğu kişi ise bu özelliğin ne işe yaradığını bile bilmiyor.Öncelikle bu özellikten biraz bahsedeyim size.Bu özellik iki Android cihazın kendi arasında başta Bluetooth ya da Whatsapp vs. üzerinden paylaşım yaparken asla erişileyemeyecek hızda dosya aktarımı yapabilme özelliğidir.
Boyutu fazla olan örneğin video klipler,filmler vs. gibi dosyaları mobil cihazlar arasında paylaşırken oldukça yavaş bir şekilde aktarım yapıyor.Telefon üzerinden yüksek MB'lı dosyaları paylaşırken çoğu Android cihazda var olan Wi-Fi Direct'en yararlanabiliriz.
Wi-Fi Direct,iki mobil cihazın kablosuz ağ yardımı ile internet hızına bağlı olarak dosya transferi yapma protokolüdür.
Wi-Fi Direct bazı mobil cihazlarda sorun çıkarabilir.Bu yüzden en alternatif uygulama bence SuperBeam'dir.Superbeam'ın Wi-Fi Direct'ten en belirgin farkı.Superbeam'da telefon ile bilgisayar arasında da veri transferi yapılabiliyor.Superbeam'ı indirmek için tıklayınız.
Android Cihazlar Arasında Hızlı Dosya Transferi Yapma! Android Cihazlar Arasında Hızlı Dosya Transferi Yapma! Reviewed by Unknown on 02:30:00 Rating: 5

Hiç yorum yok

Mockup Dosyaları